Căuşeni: O adolescentă de 18 ani, lovită mortal de un camion. Şoferul a fugit de la locul accidentului

A lovit mortal o fată de 18 ani şi a fugit de la locul accidentului. S-a întâmplat azi dimineaţă, în jurul orei 7:00, în oraşul Căuşeni. Potrivit poliţiei, adolescenta originară din satul Popeasca, raionul Ştefan-Vodă, traversa strada regulamentar.

„Pietonul în acest moment traversa drumul pe pasajul pietonal semnalizat prin indicatoare. A ignorat prevederile punctului 45 al Regulamentului Circulaţiei Rutiere şi ca rezultat a tamponat pietonul.”, a comunicat ofiţerul de presă al IP Căuşen, Olesea Gherman.

Poliţiştii au fost alertaţi de un alt conducător auto, care a observat tânăra pe marginea drumului într-o baltă de sânge. O ambulanţă a ajuns rapid la locul accidentului, dar medicii nu au putut decât să constate decesul adolescentei.

În urma investigaţiilor, oamenii legii au stabilit că autorul accidentului este un bărbat de 59 de ani din Chişinău, şofer de camion. Acesta nu consumase alcool înainte de a urca la volan. Bărbatul este acum cercetat penal pentru ucidere din culpă şi fuga de la locul accidentului.

publika.md 


Preluat de la: Timpul.md