Care este starea de sănătate a interpretului Marcel Pavel, internat cu COVID-19

Cunoscutul interpret român, Marcel Pavel, internat miercuri cu COVID-19, se simte mai bine. Anunţul a fost făcut chiar de artist pe pagina sa de Instagram. El a declarat că a suferit o pneumonie bilaterală, dar datorită medicilor de la Spitalul „Matei Balș” din București şi-a revenit. El a oferit şi un interviu prin telefon în care a cântat o parte din noua lui piesă – „Zâna mea frumoasă din povești”.

Între timp, la postul român de televiziune Antena 1 au fost depistate două cazuri de infectare cu noul coronavirus. Cei testaţi pozitiv sunt intepreta Ozana Barabancea și prezentatorul Andrei Ștefănescu. Cei doi au fost internați tot la Institutul „Matei Balș” şi sunt asimptomatici.

Marcel Pavel participase la începutul lunii la o emisiune difuzată de acest post TV. În urma depistării acestor cazuri, emisiunea a fost suspendată pentru două săptămâni.

Marcel Pavel este îndrăgit de publicul din Republica Moldova. În decembrie anul trecut, interpretul a cântat la Orhei. El este căsătorit cu o fostă balerină a Teatrului Bolșoi din Rusia şi are trei copii.

CITEŞTE ŞI: Cântărețul Marcel Pavel a fost internat la spital, după ce a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie