Cadouri pentru elevii Şcolii-Internat Nr.5 din Chişinău din partea Ambasada Georgiei în Republica Moldova

O tonă și jumătate de dulciuri, cereale, dar și multe alte produse. Darurile au fost oferite elevilor Şcolii-Internat Nr.5 din Chişinău de către Ambasada Georgiei în Republica Moldova. Surpriza a fost organizată de personalul ambasadei împreună cu șeful misiunii diplomatice Levan Diasamidze. Copiii le-au mulțumit oaspeţilor printr-un dans care i-a emoționat pe invitați până la lacrimi.

Elevii au pregătit pentru oaspeţi un dans emoţionant.

„Vă iubim foarte, foarte mult și ne pasă de voi. Noi suntem prietenii voştri din Georgia şi ne amintim întotdeauna de voi. Să fiți sănătoși și fericiți!”

Ambasadorul Georgiei la Chișinău, Levan Diasamidze, speră că gestul lor va fi urmat şi de alte persoane.

„Ambasada Georgiei a decis să facă un act umanitar și să ajute copiii care au cea mai mare nevoie de asta. Am adus cadouri cu ajutorul celei mai cunoscute fabrici de dulciuri din Moldova. Mi-a fost foarte greu să urmăresc tot ce se întâmplă aici… dar cred că bunătatea este contagioasă. A trebuit să reamintim că nu am uitat de ei, că au parte de grija noastră și suntem cu toții alături.”

„Am decis să ajutăm copiii de la Şcoala-Internat cu produse și să contribuim la bunăstarea lor. Astăzi, cred că ei au cea mai mare nevoie de ajutorul nostru. Ne bucurăm că suntem aici. Nu ne oprim aici, începem cu asta şi vom continua aceste gesturi. „

La Şcoala auxiliară-internat Nr.5 din Chişinău învaţă 73 de copii cu nevoi speciale.


Preluat de la: Publika.md