Business pe timp de protest. O companie de taxi promite rambursarea valorii călătoriei pentru utilizatorii aplicaţiei lor

Pentru ziua de 23 februarie a fost anunţat protestul şoferilor de microbuze. Acest lucru pare să-i entuziasmeze pe cei care prestează servicii de taxi.

O ofertă din partea TaxiClub a anunţat despre rambursarea în cont a întregii valori a călătoriei tuturor utilizatorilor aplicaţiei! Aceştia vin şi cu un exemplu amănunţit în acest sens:

„De exemplu, aţi efectuat o călătorie în valoare de 50 lei, vă vom rambursa în cont 50 lei. Călătoria a costat 70 – cashback-ul va constitui 70 lei.

MENŢIUNE:
– Călătoria trebuie să fie efectuată prin intermediul aplicaţiei TaxiClub în cadrul următorului interval orar: 05:00 23 februarie – 02.00 24 februarie.
– Cashback-ul (rambursarea valorii călătoriei) este aplicabil pentru o singură călătorie.
– Limita maximă a cashback-ului – 85 lei, suma care vor fi transferată în contul dumneavoastră din cadrul cabinetului personal din aplicaţia TaxiClub.
– Rambursarea cashback-ului are loc în decurs de cîteva ore din momentul efectuării călătoriei.
– Cashback-ul poate fi utilizat pentru călătoriile dumneavoastră viitoare plasate prin intermediul aplicaţiei TaxiClub pînă la finele anului 2021, reducerea maximă pentru o călătorie constituind 15 lei.
– Cashback-ul nu este transmisibil.
– Cashback-ul neutilizat pînă la finele anului 2021 îşi pierde valabilitatea.”


Preluat de la: Publika.md