BREAKING NEWS: ZECE moldoveni, răpuși de noul coronavirus în ultimele 24 de ore

Alte 10 persoane au fost răpuse de noul coronavirus în ultimele 24 de ore. Bilanțul deceselor a ajuns la 1.106. Despre aceasta a anunțat Ministerul Sănătății printr-un comunicat de presă.

Un caz de deces este o femeie de 83 de ani din raionul Strășeni. Femeia a fos internată la IMSP SR Strășeni pe 7 septembrie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III, cardiopatie ischemică.

O altă persoană care a fost răpusă de COVID-19 a fost un bărbat de 63 de ani din raionul Cimișlia. El a fost internat la IMSP SR Anenii Noi, pe 3 septembrie, cu bronhopneumonie bilaterală.

Un caz de deces este o femeie de 50 ani din raionul Telenești. Femeia a fost internată la IMSP SR Orhei pe 8 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II-III, diabet zaharat tip 2, obezitate gr. III.

O altă persoană care a fost răpusă de COVID-19 a fost un bărbat de 80 de ani din municipiul Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Spitalul Clinic al MSMPS, pe 15 august. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. II, encefalopatie toxică.

Un alt caz de deces este un bărbat de 64 de ani din municipiul Chișinău. El a fost internat la Institutul de Medicină Urgentă pe 28 august. Comorbidități: pielonefrita cronică, obezitate gr. III, hipertensiune arterială  gr. II.

O altă persoană care a murit este un bărbat de 90 de ani din raionul Ungheni. Acesta a fost internat la IMSP SR Ungheni pe 28 august. Comorbidități: diabet zaharat.

Un alt caz de deces este o femeie de 64 de ani din raionul Anenii Noi, transferată de la IMSP SR Anenii Noi pe 1 noiembrie. Comorbidități: hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă, hepatită reactivă.

O altă persoană care a murit este o femeie de 68 de ani din municipiul Chișinău, transferată de la Centrul COVID-19, la Institutul de Medicină Urgentă pe 2 septembrie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă.

Un alt caz de deces este o femeie de 79 de ani din raionul Ungheni. Ea a fost internată IMSP SR Ungheni pe 28 august, cu pneumonie virală bilaterală, accident vascular cerebral.

O altă persoană care a decesat este un bărbat de 82 de ani din municipiul Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19, la Spitalul Clinic Republican pe 30 august. Comorbidități: angină pectorală de efort CF II, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă.


Preluat de la: Publika.md