BREAKING NEWS: VESTE CUTREMURĂTOARE: Copilul din Hîncești a fost găsit mort în curtea casei (VIDEO)

Copilul de 6 ani din Hîncești, dat dispărut de două zile, a fost găsit mort în curtea casei. Anunțul a fost făcut de primarul de Hîncești, Alexandru Botnari.

Potrivit informațiilor preliminare, micuțul ar fi fost găsit în toaletă.

„Din păcate, copilul este găsit, dar nu viu. Asta e tot”, a spus Alexandru Botnari, primarul orașului Hâncești.

Accesul este restricționat în zona casei familiei copilului decedat. Zeci de polițiști și criminaliști fac cercetări la fața locului.

„Ca urmare a multiplelor acțiuni întreprinse și a analizei rezultatelor obținute în timpul căutărilor copilului de 6 ani, dat dispărut, s-a decis examinarea domiciliului acestuia. În urma examinării curții casei, cu implicarea laboratorului criminalistic, în veceul din curtea gospodăriei a fost depistat cadavrul copilului. La moment oamenii legii întreprind toate măsurile de investigație pentru stabilirea cauzei decesului și a circumstanțelor”, menționează reprezentanții IGP.

Menționăm că băiatul a fost căutat mai mult de 42 de ore.

Amintim că băiatul de şase ani a dispărut de acasă marţi, 26 mai, în jurul orei 12:00. Părinţii micuţului nu erau acasă, iar el se afla împreună cu alţi doi fraţi de 12 şi 14 ani, care nu ar fi observat când acesta a ieşit din ogradă.


Preluat de la: Publika.md