BREAKING NEWS: Ştefan Gaţcan părăseşte fracţiunea PSRM și se alătură grupului parlamentar PRO MOLDOVA

Socialistul Ştefan Gaţcan a declarat că părăseşte fracţiunea PSRM şi se alătură grupului parlamentar PRO MOLDOVA.

Anunţul a fost făcut, marţi, 30 iunie, pe pagina sa de Facebook. 

„Echipa Partidului Socialiștilor din Republica Moldova a avut o șansă unică de a rezolva problemele oamenilor și a salva țara din criza în care s-a pomenit, dar, din păcate, luptele politice interminabile, gravele greșeli de management, deciziile neprofesioniste, lipsa de curaj și chiar admiterea de falsuri în gestionarea crizei COVID-19 m-au determinat să mă detașez de aceste acțiuni care depășesc interesele cetățenilor și ale statului.
Cu tot respectul față de colegii din fracțiunea PSRM din Parlament, dar alegătorii circumscripției electorale Hîncești nu pentru asta mi-au acordat vot de încredere. Alegătorii din Hîncești au așteptări că vom avea curaj și vom lupta doar pentru interesul țării și a cetățenilor dar nu pentru rating politic.
Nu vreau să dezamăgesc alegătorii mei. Vreau să continuu realizarea promisiunilor electorale și știu cum pot face asta! Dar constat că aceste promisiuni nu le voi putea realiza alături de echipa PSRM din Parlament.
În schimb, sunt profund impresionat de curajul, abnegația și forța cu care noul partid politic „PRO MOLDOVA” se luptă pentru interesele cetățenilor și țării, iar ultimele acțiuni și inițiative, în special, din domeniul social, mă reprezintă pe deplin.
Astfel, Declar că părăsesc fracțiunea PSRM din Parlament și mă alătur grupului parlamentar „PRO MOLDOVA”, a scris Ştefan Gaţcan.

 


Preluat de la: Publika.md