BREAKING NEWS: Încă ŞASE moldoveni au murit din cauza COVID-19. 14 victime în ultimele 24 de ore

Ministerul Sănătăţii informează despre înregistrarea a şase decese noi provocate de COVID-19. În ultimele 24 de ore au murit 14 persoane.

Ministerul anunţă despre decesul unei femeie de 54 ani din municipiul Chișinău. Aceasta a fost internată la data de 17 iunie la Spitalul Raional Edineț. Comorbidități: leucemie, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă.

Un alt caz de deces este un bărbat de 51 ani din raionul Fălești. Acesta a fost internat la data de 5 iunie în stare de gravitate medie, cu pneumonie interstițială bilaterală și insuficiență respiratorie acută, la Spitalul Clinic Bălți.

O altă victimă înregistrată este o femeie de 79 ani din raionul Soroca. Femeia a fost internată la Spitalul Raional Soroca. Comorbidități: fibrilație atrială cronică, anemie cronică.

Un alt caz de deces este un bărbat de 67 ani din municipiul Bălți. Acesta a fost internat la data de 18 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: diabet zaharat.

O altă victimă este o femeie de 68 ani din Bender. Comorbidități: boală ischemică a cordului, cardiopatie mixtă, schizofrenie, cahexie.

Ministerul anunţă cu regret recerea în neființă a doamnei Vera Pavalache, în vârstă de 58 ani, care a activat în calitate de asistentă medicală la Dispensarul Republican de Narcologie, Unitatea de Primiri Urgențe. Internată în stare gravă, la data de 18 iunie, la Spitalul Raional Anenii Noi.


Preluat de la: Publika.md