BREAKING NEWS: Încă ŞAPTE oameni au pierdut lupta cu COVID-19. Cine sunt victimele

Coronavirusul continuă să ia viaţa pacineţilor aflaţi în stare gravă. Încă şapte bolnavi au murit răpuşi de COVID-19.

Ministerul Sănătăţii informează despre decesul unui bărbat de 67 ani din municipiul Chișinău. Acesta a fost transferat la data de 26 iulie de la Spitalul Clinic Municipal Sf. Treime, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Un alt caz de deces este o femeie de 75 ani din municipiul Chișinău. Ea a fost transferată la data de 24 iulie de la Spitalul Clinic Municipal nr. 1, la Insitutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: cancer.

O altă victimă este o femeie de 65 ani din municipiul Chișinău. Femeia a fost transferată la data de 10 iulie de la Spitalul Clinic Municipal Arh. Mihail, la Institutul de Medicină Urgentă. Comorbidități: pacreatită cronică, insuficiență renală.

O altă persoană care a fost răpusă de COVID-19 este un bărbat de 70 ani din municipiul Chișinău. Acesta a fost internat la data de 11 iulie la Spitalul de Stat. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, insuficiență cardiacă cronică.

Un alt caz de deces este un bărbat de 87 ani din municipiul Chișinău. El a fost internat la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cardiomiopatie hipertensivă, sindrom Parkinson.

O altă victimă este o femeie de 20 ani din raionul Hîncești. Ea a fost internată la data de 17 iunie la Spitalul Raional Hîncești. Comorbidități: întârziere mintală profundă deficitară de comportament, epilepsie, paralizia cerebrală spastică, tetraplegie spastică.

Un alt caz de deces este o femeie de 56 ani din raionul Cimișlia. Femeia a fost internată la data de 28 iulie la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, obezitate gr. IV, pacreatită cronică, insuficiență cardiacă cronică.


Preluat de la: Publika.md