BREAKING NEWS: Încă șapte decese noi de coronavirus în țara noastră. Cine sunt victimele

Încă șapte decese noi de coronavirus în țara noastră. Numărul persoanelor care au murit de COVID-19 a ajuns la 159.

Ministerul Sănătății anunță despre decesul unei femeie de 52 ani din Chișinău. Pacienta a fost internată la data de 3 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: ciroză hepatică decompensată.

O altă victimă este o femeie de 70 ani din Glodeni. Femeia a fost internată în stare gravă la data de 5 mai, în cadrul Spitalului Clinic Bălți. Comorbidități: edem cerebral, AVC repetat, hipertensiune arterială.

Un al caz este un bărbat de 80 ani din Chișinău. Acesta a fost internat la data de 1 mai în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: diabet zaharat tip II, hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă.

Un alt caz este un bărbat de 71 din Chișinău. Pacientul a fost internat în stare extrem de gravă la data de 9 mai, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

O altă victimă este un bărbat de 71 ani din Chișinău.  Bărbatul a fost internat la data de 28 aprilie, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: BCVA repetat ictus ischemic masiv, fibrilația atrială forma tahisistolică permanentă.

Un alt caz este un bărbat de 83 ani din Călărași. Internat la data de 5 mai, în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Comorbidități: ictus ishemic repetat, tetrapareză spastică moderată. Afazie motorie cu elemente de senzorie.

Un alt caz este o femeie de 61 ani din raionul Strășeni. Internată pe data de 12.04.2020, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: Hipertensiune gradul II, boală hepatică.


Preluat de la: Publika.md