BREAKING NEWS: DUMINICĂ NEAGRĂ! Alți CINCI moldoveni au fost răpuși de noul tip de coronavirus

Încă o zi sumbră în Republica Moldova. Astăzi, duminică, 23 august, Miisterul Sănătății a informat despre înregistrarea a cinci decese noi provocate de COVID-19. Numărul persoanelor care au decedat din cauza COVID-19 a ajuns la 940.

Una dintre persoanele decedate este o femeie de 44 ani, din raionulnul Glodeni care a fost internată la Institutul de Medicină Urgentă pe 5 august. Comorbidităţi: boală oncologică.

O altă persoană care a murit din cauza coronavirusului de tip nou este o femeie de 67 ani din raionul Sângerei, internată la Spitalul Clinic Bălţi pe 18 august. Comorbidităţi: diabet zaharat tip. 2, hipertensiune arterială gr. III, cardiopatie mixtă, obezitate gr. II-III.

Un alt caz de deces este un bărbat de 66 ani din raionul Soroca, fiind transferat de la IMSP SR Soroca la Spitalul Clinic Bălţi pe 13 august. Comorbidităţi: diabet zaharat,  hipertensiune arterială gr. III, nefropatie diabetică gr.V.

Un alt caz de deces este o femeie de 67 ani din raionul Drochia, transferată de la IMSP SR Drochia, la Spitalul Clinic Bălţi, pe 7 august. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. III, diabet zaharat depistat primar, obezitate gr. III.

O altă persoană care a decedat o femeie de 53 ani din raionul Criuleni care a fost internată la IMSP SR Criuleni pe 18 august. Comorbidităţi: hipertensiune arterială gr. II, obezitate.


Preluat de la: Publika.md