BREAKING NEWS: DOLIU! Alți ȘASE moldoveni au fost răpuși de noul tip de coronavirus

Încă o zi neagră în țara noastră. Astăzi, 22 august, Miisterul Sănătății a informat despre înregistrarea a șase decese noi provocate de COVID-19. Numărul persoanelor care au decedat din cauza COVID-19 a ajuns la 935 în Republica Moldova.

Una dintre persoanele decedate este un bărbat de 71 ani din municipiul Chișinău. Acesta a fost internat la data de 29 iulie la Institutul Oncologic. Comorbidități: leucemie acută megacariocitară.

Un alt caz de deces este o femeie de 73 ani din raionul Taraclia. Femeia a fost internată la data de 24 iulie la SR Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială.

O altă persoană care a murit din cauza coronavirusului de tip nou este o femeie de 70 ani din raionul Fălești. Aceasta a fost internată la data de 18 august la Spitalul Raional Fălești. Comorbidități: diabet zaharat.

Un alt caz de deces este un bărbat de 51 ani din municipiul Chișinău.  Bărbatul a fost internat la data de 19 august la Institutul Oncologic. Comorbidități: leucemie mieloidă cronică în faza de accelerare.

O altă persoană care a decedat este un bărbat de 84 ani din municipiul Ungheni. El a fost internat la data de 14 august la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: cardiopatie mixtă, sechele AVC, insuficiență renală cronică.

Un alt caz de deces este un bărbat de 50 ani din municipiul Chișinău. El a fost internat la data de 10 iulie la SCM „Sf. Treime”. Comorbidități: insuficiență renală.


Preluat de la: Publika.md