BREAKING NEWS: Creşte bilanţul deceselor: Cinci moldoveni au fost răpuşi de COVID-19

Cinci moldoveni au pierdut lupta cu noul Coronavirus. Ministerul Sănătăţii a anunţat despre înregistrarea a 5 decese noi în ultimele 24 de ore.

Una din persoanele care au murit din cauza COVID-19 este Tatiana Iurlova, de 57 ani, care activa în calitate de soră-gospodină, în cadrul  secției consultative a Spitalului Raional Briceni. Aceasta a fost internată la data de 28 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Aducem sincere condoleanțe familiei îndurerate și colegilor.

Un alt caz de deces este o femeie de 64 ani din raionul Ocnița. Femeia a fost internată la data de 7 iulie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: urolitiază, pionefroză, insuficiență poliorganică.

O altă persoană care a murit este o femeie de 58 ani din mun. Bălți. Internată la data de 30 iunie, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: bronșită cronică obstructivă, hepatită virală cronică C, boală renală cronică.

O altă persoană care a pierdut lupta cu COVID-19 este o femeie de 63 ani din raionul Hîncești. Internată la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, insuficiență renală cronică, trombocitopenie secundară.

Un alt caz de deces este un bărbat de 65 ani din municipiul Chișinău. Internat la data de 18 iunie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: mielom multiplu, agranulocitoza, boală renală tubulo-interstițială.


Preluat de la: Publika.md