Borussia Dortmund a ratat titlul în Bundesliga. Echipa lui Lucien Favre a pierdut meciul de pe teren propriu cu FC Mainz

Borussia Dortmund a ratat titlul în Bundesliga, dar riscă să rateze și locul secund în clasament. Echipa lui Lucien Favre a pierdut cu 0-2 meciul de pe teren propriu cu FC Mainz.

Jonathan Burkardt a înscris primul gol al partidei de pe Signal Iduna Park în minutul 33, iar la începutul reprizei secunde oaspeții au obținut un penalty, transformat de Jean-Philippe Mateta.  

Borussia Dortmund are 66 de puncte și este sub presiunea formației RB Leipzig, care a adunat 63. Discipolii lui Julian Nagelsmann ar fi putut avea chiar 65, dar au încheiat la egalitate partida de acasă cu Fortuna Dusseldorf, scor 2-2, deși au condus până spre final cu 2-0.

Kevin Kampl și Timo Werner au înscris câte un gol fiecare între minutele 60 și 63, și RB Leipzig părea a-și fi asigurat cele 3 puncte. 

Fortuna a revenit, însă, uluitor, chiar pe final. Steven Skrzybski, în minutul 87, și Andre Hoffmann, în cel de-al doilea de prelungiri, au marcat câte un gol și au adus oaspeților un punct nesperat.

Până la sfârșitul competiției, în Bundesliga, mai sunt două etape.


Preluat de la: Publika.md