Bill Gates, declarație șocantă: Milioane de oameni vor muri până la finalul pandemiei (VIDEO)

Pandemie de coronavirus. Bill Gates susține că numărul deceselor din cauza COVID-19 va ajunge la câteva milioane și avertizează că ”ce e mai rău abia urmează”.

Aproape 800.000 de oameni din întreaga lume au murit deja din cauza COVID-19, conform ultimului bilanț făcut de Johns Hopkins University și Microsoft MSFT, scrie antena3.ro.

”Credem în libertate, libertate individuală. Optimizăm pentru drepturile individuale”, a explicat Bill Gates, precizând că susținătorii președintelui Donald Trump au refuzat să poarte măști pentru a semnala furia și rezistența la încălcarea unor libertăți.

Bill Gates a explicat că SUA nu au fost pregătite încă de la început, deoarece eforturile de testare au fost lente pentru a avea un impact odată ce virusul a început să se răspândească.

Pe de altă parte, China ”a făcut o treabă foarte bună de a suprima virusul”.

”China a făcut o treabă foarte bună de a opri virusul, datorită abordării tipice destul de autoritare și prin încălcarea drepturilor individuale”, a spus el.

Bill Gates este de părere că pandemia de coronavirus se va încheia până la finalul anului 2021, dată până la care un vaccin anti-Covid eficient ar trebui să fie deja produs în masă. 

Urmăriți interviul complet:


Preluat de la: Publika.md