Bijuterii ale lui Michael Schumacher vor fi scoase la licitație

Pe 13 mai, chiar înainte de Marele Premiu de la Emilia Romagna, nu mai puțin de 8 ceasuri deținute de Michael Schumacher for fi scoase la licitație.

Mai mult, suma acestora poate ajunge pînă la 3 milioane de euro.

Cel mai exclusivist ceas va fi un Vagabondage 1 din platină, care este evaluat la un milion de euro și care a fost primit de la Jean Todt, fostul director al celor de la Ferrari.

Remi Guillemin, directorul casei de licitații, s-a declarat onorat că familia Schumacher a ales să vîndă ceasurile: ”Le mulțumesc sincer familiei Schumacher pentru încrederea pe care ne-o acordă și pentru dorința de a împărtăși aceste capodopere cu alți colecționari pasionați din întreaga lume”, spune acesta, citat de as.com.

Pe lîngă ceasul menționat mai sus, potențialii cumpărători așteaptă cu nerăbdare ocazia de a pune mîna pe Audemars Piguet-ul său, primit tot de la Jean Todt, la petrecerea de Crăciun din 2003. Se așteaptă ca prețul său să varieze în jurul valorii de jumătate de milion de euro. Un preț similar are și Rolex-ul Daytona – Paul Newman.

”Așteptăm cu nerăbdare să ne întîlnim cu colecționari pasionați în timpul expozițiilor noastre internaționale”, a mai spus Giullemin.

Noi detalii, legate de starea în care se află septuplul campion mondial, au fost scoase la iveală de către jurnaliștii de la Bild. citați de Daily Mail. Fostul pilot de Formula 1 a suferit răni importante la cap în timp ce schia în stațiunea Meribel din Alpii francezi. În timp ce traversa o zonă nesecurizată, aflată undeva în afara pistei, Schumacher a căzut, s-a lovit cu capul de o stîncă și a suferit mai multe contuzii în zona craniană, în ciuda faptului că purta o cască.

Jurnaliștii prestigioasei publicații din Germania au dezvăluit cum încearcă specialiștii să-i stimuleze creierul lui Michael Schumacher. Este vorba despre sunetul produs de către un Mercedes AMG, scopul fiind acela de a-i induce acestuia sunete familiare, după ce fostul sportiv a petrecut peste două decenii în acest domeniu, cel al curselor de mașini, fie că a fost vorba despre Formula 1, fie despre alte categorii, înainte de a debuta în Marele Circ, în 1991, în Marele Premiu al Belgiei.

În plus, de starea lui Michael Schumacher se ocupă zilnic 15 specialiști, medici și asistenți, pentru ca nimic să nu fie lăsat la voia întîmplării 24 de ore din 24.


Preluat de la: Noi.md