Bayern Munchen, eliminată de gruparea din liga a doua valorică FC Holstein Kiel

Surpriză de proporții în Cupa Germaniei! Bayern Munchen a fost eliminată de gruparea din liga a doua valorică FC Holstein Kiel.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 14, prin Serge Gnabry, dar gruparea antrenată de Ole Werner a egalat până la pauză.

Fin Bartels a restabilit echilibrul pe tabela de marcaj în minutul 37. Deținătoarea trofeului a început a doua repriză foarte bine și a marcat în minutul 4 prin Leroy Sane. Divizionara secundă, Kiel nu s-a lăsat bătută și a dat lovitură în minutul 90+5, egalând prin Hauke Wahl. Golul acestuia a dus meciul în prelungiri.

În cele două reprize suplimentare nu s-a marcat, iar echipa calificată s-a decis la loviturile de departajare. 

În seria de câte cinci penalty-uri au marcat toți executanții din ambele formații. Al șaselea, însă, Marc Roca, de la Bayern Munchen a ratat, iar Bartels a devenit eroul gazdelor, transformând lovitura decisivă și Kiel s-a calificat în optimile de finală.

Astfel, Bayern a ratat șansa de a-și trece în palmares al treilea titlu consecutiv în Cupa Germaniei. A fost a doua înfrângere a lui Bayern Munchen în primele trei confruntări din acest an.


Preluat de la: Publika.md