Bărbatul care a căzut în gol de la etajul 13 acum două zile era un cunoscut Dj din Moldova

Tânărul de 35 de ani, care a căzut de la etajul 13 acum două zile, era unul dintre cei mai cunoscuți DJ din Moldova, cu numele de scenă Sunny Fish. Potrivit postului Orhei TV, acesta s-ar fi sinucis, sărind în gol.

Prietenii și cei care l-au cunoscut, spun că vestea i-a șocat, pentru că artistul nu a dat niciodată de înțeles că ar avea probleme ce l-ar determina să recurgă la o asemenea faptă.

Colegii de breaslă au declarat că Sunny Fish a fost o persoană sinceră, deschisă și binevoitoare și nu-și amintesc să le fi vorbit vreodată despre faptul că ar avea probleme.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele, dar și motivul care l-a făcut pe tânăr să recurgă la asemenea gest.

Timp de 18 ani, muzica lui Sunny Fish a răsunat prin cluburile din țară, la petreceri private și la diferite festivaluri. Acesta a mixat alături de artiști de talie internațională, cum ar fi Andy Moor și Eddie Halliwell și a colaborat cu mai mulți interpreți autohtoni, printre care Sunstroke Project și Olia Tira.

CITEȘTE ȘI Tragedie la Botanica. Un bărbat a căzut în gol de la etajul 13 al unui bloc de locuit


Preluat de la: Publika.md