Bandiții mascați. Doi ratoni au spart o bancă din California (VIDEO)

O bancă din California a fost atacată de doi mascați. Intrușii însă au ieșit fără un sfanț pentru că erau… ratoni.

Cele două animale au fost găsite marți dimineață în interiorul unei bănci din Redwood City, statul California, potrivit Peninsula Humane Society & SPCA (PHS / SPCA).

Un bărbat care folosea bancomatul băncii i-a văzut pe intruși dimineața devreme înainte ca banca să fie deschisă publicului. El a crezut inițial că este vorba despre un animal de pluș pe un birou din interiorul băncii. Când ratonul s-a mișcat, el a sunat la organizația pentru protecția animalelor PHS / SPCA.

„Nu este chemată în fiecare zi o organizație de animale pentru a face față unei spargeri de bancă, dar din moment ce bandiții mascați proveneau din fauna sălbatică, am fost într-adevăr cei care trebuiau să intervină”, a declarat ofițerul de presă al PHS/SPCA, Buffy Martin Tarbox.

Tarbox a menționat că după amprentele lăsate de cei doi bandiți, s-a stabilit că ratonii au pătruns în clădire prin acoperiș. Aceștia au urcat într-un copac, apoi au reușit să se târască prin conductele de aerisire și au căzut din tavan pe podea.

Totuși, incidentul nu s-a lăsat fără pagube.

„Au fost sparte mai multe plăci din tavan, iar bandiții mascați au rupt mai multe documente și chiar au bușit un calculator. 

Intrușii au fost prinși după o urmărire de 10 minute de către personalul de salvare a animalelor. Se pare că bandiții nu doreau nici în ruptul capului să părăsească banca, au menționat salvatorii.

 


Preluat de la: Publika.md