Avocatul lui Donald Trump, în situație jenantă. Șiroaie de vopsea de păr au curs pe obrazul acestuia (VIDEO)

Avocatul personal al lui Donald Trump a susținut o conferință de presă pentru a prezenta teorii bizare cu George Soros, China și un dictator venezuelean mort conspirând cu „infractorii” democrați să fure alegerile din SUA. Însă spectatorii au fost mai atrași de drama ce se desfășura pe capul său, scriu AFP și The Guardian.

În 7 noiembrie, ziua în care Joe Biden a fost prognozat câștigător al alegerilor prezidențiale, Giuliani se adresa presei din parcarea unei firme de peisagistică aflată între un sex shop și un crematoriu după o confuzie între numele acesteia și cea a unui hotel local.

La o zi după ce acuzațiile sale de fraudare masivă a alegerilor au fost respinse de o instanță din Pennsylvania, Giuliani a susținut o altă conferință de presă, de data aceasta în împrejurimi ceva mai salubre, la sediul Comitetului Național Republican din Washington D.C..

În cele din urmă transmisia a fost oprită. Însă Giuliani este un soldat adevărat al lui Trump. După ce s-a șters pe față a ridicat tonul la reporterii prezenți în cameră.

„Nu știu de ce aveți nevoie să vă treziți, să vă faceți meseria și să informați poporul american despre lucrurile pe care au nevoie să le știe, indiferent dacă vă plac sau nu”, a declarat acesta.

 


Preluat de la: Publika.md