Au fost aleși jucătorii pentru „Bani la greu”. Vezi cine va concura astăzi pentru mai mult de 1 000 000 de lei!

Doi norocoși își vor testa norocul, în această seară, în noul joc special al Loteriei Naționale, cu câștiguri de peste 1 000 000 de lei. Denis Buga din Biruința, Sângerei și Artur Lupu din Chișinău vor concura, începând cu 20:45, la Prime TV pentru ”Bani la greu”!

Cei doi preferați ai destinului au fost aleși, luni seara, de către finalistul jocului inaugural de caritate, interpreta Cornelia Ștefăneț. Selectarea s-a făcută în baza biletelor cu câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”, înregistrate începând cu 30 mai, de la miezul nopții.

În ediția inaugurală a jocului, organizată în scop de caritate, de Ziua Copiilor, cunoscuții interpreți Cornelia Ștefăneț și Igor Cuciuc au câștigat, împreună, 87 de mii de lei. Din acești bani va fi construit un teren de joacă pentru copii din satul Corlăteni, raionul Râșcani. Această localitate a fost selectată datorită faptului că mai mulți oameni de aici au câștigat sume mari de bani cu ajutorul Loteriei Naționale. Trei săteni din Corlăteni au câștigat câte 50 000 de lei, o femeie s-a ales cu o călătorie la Veneția, iar un favorit al destinului a devenit milionar și peste câteva luni a obținut și un automobil nou.

Jocul "Bani la greu" va fi difuzat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni și până vineri, la 20:45, la Prime. În reluare, a doua zi, emisiunea poate fi urmărită zilnic, cu excepia week-endurilor, la Publika TV, cu începere de la 09:30 și la Canal 2, de la ora 12:00. Nu pierdeți jocul de la 20:45, în care Denis Buga și Artur Lupu vor căuta ”Bani la greu” prin diamante și în roata generozității, care le poate oferi mai mult de 1 000 000 de lei.

Pentru a ajunge pe scena tuturor posibilităților, trebuie să înregistrați pe site-ul oficial al Loteriei Naționale – 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 biletele ce conțin câștigul "Participare la tragere la sorti pentru Jocurile TV". Astfel, veți fi incluși la tombola de a doua zi. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la extragerea de luni. Biletele cu câștigul "Participare la tragere la sorti pentru Jocurile TV", înregistrate pe 7777.md, se păstrează în contul jucătorului și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse considerabil mai mari de a deveni milionar!
 


Preluat de la: Timpul.md