Atenţie şoferi, groapă periculoasă pe strada Petricani din Capitală

Atenţie şoferi, groapă periculoasă pe strada Petricani din Capitală. Cel mai probabil, gaura din asfalt a dat deja bătăi de cap conducătorilor auto, întrucât, pentru ai avertiza pe ceilalți participanți la trafic, aceasta a fost acoperită cu mai multe crengi.

Adâncimea gropii este de aproximativ 20 de centimentri. Şoferii care circulau prin zonă s-au arătat nemulţumiţi de calitatea drumurilor şi susţin că groapa ar putea deveni una foarte periculoasă.

„Drumurile sunt foarte prost reparate. Necesită reparaţie foarte mari. Ne străduim să mergem mai încet să nu forţăm maşina pe groapă. Asta e la noi în Moldova.”

„Am observat. O ocolim. Clar că nu trebuie să fie, dar asta e viaţa.”

„Trebuie să fim mai atenţi şi multe se poate întâmpla pe drum. Ce să facem. Asta e. Trăim în Moldova şi se mai întâmplă.”

Specialiştii susţin că în faţa gropilor toţi suntem egali şi că trebuie să fim cât mai prudenţi. Ei îndeamnă şoferii să ocolească găurile, însă, dacă acest lucru nu este posibil, să nu frâneze brusc. De asemenea, un alt sfat pentru conducătorii auto ar fi să respecte limita de viteză şi distanţa potrivită faţă de vehiculul din faţă. Gropile din asfalt pot provoca alte găuri, ce-i drept, de această dată, în bugetul şoferilor, mai spun specialiştii.


Preluat de la: Publika.md