Atenţie! S-au schimbat simptomele de COVID. Care sunt acestea

Cele mai noi simptome de COVID: tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree”Apar tot mai mulți pacienți cu tulburări digestive, cu greață, cu inapetență, cu vărsături, cu tulburări de tranzit intenstinal, fie de tip constipație, fie de tip diaree. Foarte mulți dintre pacienți, sau persoane în general încep să consume foarte multe suplimente nutritive, tot felul de coenzime, tot felul de vitamine, în speranța că nu se vor infecta și cred că și aceasta face parte din patologia nouă pe care o întâlnim acum, de aceste simptome digestive noi care apar tot mai des la pacie”, a spus Voichița Lăzureanu, șef secție de boli infecțioase Timișoara, în exclusivitate la Antena 3.

Medicul de la Timişoara a constatat astfel, că din ce în ce mai mulți pacienți ajung la spital cu simptome diferite față de cele cu care s-au confruntat medicii la începutul epidemiei.

Majoritatea persoanelor bolnave de coronavirus au avut ce puțin unul dintre simptomele cheie: temperatură ridicată, tuse persistentă uscată, pierderea sau modificarea simțului mirosului sau al gustului, dificultăți de respirație şi mai nou, tulburări digestive.

Dacă aveţi aceste simptome primul lucru pe care trebuie să îl faceţi este să vă izolaţi, apoi să luaţi legătura cu medicul de familie, sau apelaţi serviciul 112.

 


Preluat de la: Publika.md