ATENȚIE! Astăzi au loc ALEGERI parlamentare în România / Cu cine ar trebui să voteze patrioții români din Basarabia

Cetățenii români din Republica Moldova sunt așteptați, pe 5 și 6 decembrie, să participe la alegerile pentru cele două camere ale Parlamentului României.

Chiar dacă te aşteaptă o perioadă cu multe restricţii, fii gata să mergi la vot pe 6 decembrie! Este important ca un număr cât mai mare de cetățeni români din R. Moldova să participe la vot – să demonstreze că sunt implicați în viața politică a României și nu au primit pașaport doar pentru a călători în UE.

Parlamentul României este bicameral, fiind format din Camera Deputaților cu 329 de membri și Senat cu 136 de membri. Mandatul este obținut pentru o durată de patru ani. 

Pe lângă tradiționalele partide care se perindă la putere în România în ultimii 30 ani, precum PNL sau PSD, românii unioniști din R. Moldova îl pot alege pe cel mai cunoscut unionist și promotor al Basarabiei în România – George Simion, care pentru prima dată participă la alegerile Parlamentare alături de nou-formatul partid „Alianța pentru Unirea Românilor”.

Unioninștii din R. Moldova trebuie să demonstreze că sunt cetățeni români cu spirit civic și să participe la vot! România are nevoie de o schimbare a clasei politice! 

Alianța pentru Unirea Românilor își propune să fie rezultatul unificării forțelor românești care urmăresc să servească interesele poporului român și să ajungă să legifereze și să guverneze pentru aceste interese.Preluat de la: Timpul.md

 Fără categorie