Apple plănuiește o serie de surprize pentru produsul său vedetă, iPhone

Gigantul este de părere că o regândire a design-ului ar fi binevenită, așa că noile informații arată că iPhone-urile viitoare își vor schimba puțin aspectul, împrumutând unele trăsături de la noile iPad-uri, patru dintre noile modele fiind compatibile 5G, scrie yoda.ro.

Succesoarele lui iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max vor fi însoțite la lansare de alte două modele ceva mai ieftine, ca o urmare firească a lui iPhone 11. Cel puțin cele două modele high-end vor avea margini plate din oțel inoxidabil, înlocuind design-ul actual curbat, și vor afișa colțuri rotunjite, precum modelul iPad Pro lansat în 2018. Referitor la display, vor vedea mai degrabă ecrane plate decât un aspect curbat precum cele cu care ne-au obișnuit acum producătorii.

O altă noutate este și aceea că Apple a dezvoltat o versiune mai mică și mai ieftină a boxei HomePod care urmează să fie lansată curând în acest an, și a realizat și așa-numitele Apple Tags, care le vor permite oamenilor să găsească obiecte din lumea reală, precum cheile sau portofelul.

Din cauza pandemiei de coronavirus, cel puțin unele dintre noile iPhone-uri ar putea fi lansate cu mai multe săptămâni mai târziu decât în mod normal, dar se pare că nu se va depăși perioada toamnei, cea obișnuită pentru fanii Apple.

Viitoarele modele iPhone Pro vor avea, se pare, trei camere foto pe partea din spate, în vreme ce telefoanele puțin mai ieftine vor continua „tradiția” celor două camere, la fel ca și gama actuală. Apple va adăuga telefoanelor sale sistemul 3-D LIDAR, lansat odată cu iPad Pro în luna martie, pregătind astfel terenul pentru aplicațiile care folosesc realitatea augmentată.

Modelul de top va avea un panou ceva mai mare decât cel de 6,5 inci pe care îl găsim pe iPhone 11 Pro Max, iar Apple ia în calcul reducerea semnificativă a notch-ului.

Pentru toate telefoanele este anticipat un upgrade major al procesorului, cu accent pe sporirea eficienței inteligenței artificiale și a rezolvării task-urilor de realitate augmentată. 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie