ANTA anunță despre restricții de circulație în capitala georgiană

Restricțiile de circulație vor fi aplicate în intervale de timp 08:00-11:00 și 17:00-20:00, în fiecare zi, pentru vehiculele cu următoarele categorii de clasificare:

M3 (vehicule utilizate pentru transportul de persoane, cu capacitatea mai mare de 9 locuri, inclusiv locul conducătorului auto, și masa maximă ce nu depășește 5 tone);

N2 (vehicule utilizate pentru transportul de mărfuri cu masa maximă ce depășește 3,5 tone, dar nu depășește 12 tone);

N3 (vehicule utilizate pentru transportul de mărfuri cu masa maximă ce depășește 12 tone).

Reglementările respective nu se aplică în luna august a anului calendaristic, în zilele de sărbătoare stabilite de legislația Georgiei, sîmbăta și duminica, precum și la efectuarea operațiunilor de transport pe drumurile de ocolire (alternative) din jurul orașului Tbilisi.

Referitor la transportul de persoane, este important de menționat că Primăria orașului Tbilisi a stabilit excepții pentru efectuarea operațiunilor de transport prin servicii regulate, în conformitate cu graficul prestabilit. În acest caz, operatorii de transport sînt obligați să expedieze informația privind vehiculul utilizat și numărul de înmatriculare al acestuia în adresa administrației autogării din Tbilisi la care se deservesc. În caz contrar, operatorii de transport vor fi amendați.


Preluat de la: Noi.md