Alexandru Slusari: Valeriu Pașa este un mercenar erijat în analist politic

 `Valeriu Pașa, toxici sunt mercenarii, erijați în analiști politici, care strică aerul în platouri cu declarațiile absolut iresponsabile și care trec orice linie roșie. Cunosc foarte bine că fac acest lucru pentru bani grei. Tradițiile lui Plahotniuc nu au dispărut. S-au schimbat doar sursele de finanțare. Cu părere de rău, tot mai puțină este diferență în abordările din partea așa ziselor experți din haremul lui Dodon și ale unor "formatori de opinii" cu viziuni "proeuropene". Valuta unica europeană le place ambelor grupări" – a scris politicianul pe pagina sa pe FB.

 Reacția lui Alexandru Slusari vine după ce Valeriu Pașa a declarat la o emisiune TV că Andrei Năstase este un “politician toxic” și că ar trage partidul la fund.

La randul sau, Deputatul Platformei DA, Dinu Plîngău, a povestit că analistul ia bani de la politicieni pentru a promova ideile acestora în spațiul public. Plîngău susține că Pașa este un mercenar, care ani buni a fost plătit inclusiv de la Platforma DA.„un individ care stătea la ușa sediului nostru contra cost (pînă-n momentul când nu am avut bani sau dorință de-ai mai achita serviciile de mercenar)”, scrie Plîngău. În context, tânărul deputat le-a sugerat cetățenilor să fie atenți la informația pe care o consumă. “Oamenii buni trebuie să înțeleagă, politicienii des plătesc la presă sau analiștilor pentru a vă minți. Voi decideți! Credeți pe cuvânt sau credeți faptelor”, a conchis Plîngău.


Preluat de la: Timpul.md