Află povestea de succes a unei moldovence care şi-a deschis un local în Italia chiar înainte de debutul pandemiei

Povestea femeii din Chișinău, care a deschis un restaurant italian în ţară împreună cu soțul ei, continuă. Doina Ciochina și Walter Cazella s-au mutat acum 6 luni, chiar înainte de debutul pandemiei în Italia, unde au deschis într timp alt restaurant. Înainte de plecare, au vândut o parte din restaurantul pe care îl au în Chișinău.

Din nefericire, după doar 10 zile de activitate, localul a fost închis odată cu pandemia care a lovit Italia. După două luni de carantină, restaurantul și-a redeschis ușile.

În ciuda impozitelor ridicate și a regulilor stricte pentru prevenirea coronavirusului, Doinei îi place mai mult în Italia.

Meniul restaurantului include bucate tradiționale italiene. Unul dintre felurile apreciate de clienţi, pastele umplute sau „cazoncelli”, merge de minune cu vinul moldovenesc, foarte apreciat acolo.

„Imediat ce statele noastre vor elimina restricțiile, vrem să importăm vinuri moldovenești și unele produse moldovenești pentru restaurantul nostru. Ne place foarte mult vinul moldovenesc și vrem să îl oferim clienţilor.”, a declarat WALTER CAZELLA, bucătar-şef.

Doina și Walter au planuri mari, vor să suplimenteze meniul și să deschidă hotelul de lângă restaurant. 


Preluat de la: Publika.md