ACCIDENTUL de GROAZĂ din centrul Capitalei: Șoferul automobilului Audi, reținut pentru 72 de ore

Șoferul de 27 de ani, care se afla la volanul automobilului Audi, și a fost implicat în accidentul grav produs noaptea trecută la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală, a fost reținut pentru 72 de ore.

Citește și: DETALII despre ACCIDENTUL CUMPLIT, soldat cu doi morți, produs noaptea trecută în Capitală. Cum s-a produs TRAGEDIA (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)

Potrivit martorilor, un autoturism ar fi intrat în viteză pe culoarea roşie a semaforului şi a lovit un taxi şi alt vehicul aflat în trafic precum şi altul parcat. În urma impactului, şoferul taxiului, un bărbat de 39 de ani, a murit pe loc iar pasagerul acestuia a decedat la spital. 

„Autoturismul marca Audi venea din direcţia sectorului Botanica. Prius-ul a cotit la stânga. Automobilul „Audi” se deplasa cu viteză mare şi a lovit, în plin, „Prius-ul”. Toţi ne-am panicat. Unii au început să dea telefoane, alţii să ajute victimele. Avea viteză foarte mare. Uitaţi-vă în ce stare a ajuns această maşină de clasa business, ultimul model „AUDI S8”. Asta arată că avea cel puţin 120 de km/h”, a povestit un martor ocular.

Citește și: Ca în filmele de acțiune! NOI IMAGINI cu IMPACTUL FATAL din centrul Capitalei (VIDEO)


Preluat de la: Publika.md