ACCIDENTUL CUMPLIT din Piatra: Şoferul care s-a urcat beat la volan și a ucis trei persoane, arestat pentru 30 de zile

Magistraţii judecătoriei Orhei au decis arestarea pentru 30 de zile a şoferului care s-a urcat beat la volan și ar fi provocat cumplitul accident de sâmbătă noapte din comuna Piatra, raionul Orhei. Informația a fost confirmată de șeful Procuraturii din Orhei, Sergiu Bodorin.

Trei persoane, între care primarul comunei Piatra şi nepoata acestuia au murit, iar fiul primarului a ajuns în stare gravă la spital, după ce automobilul pe care îl conducea bărbatul de 30 de ani i-a lovit în plin.

Citeşte şi: DETALII despre ACCIDENTUL din raionul Orhei, unde au fost UCISE trei persoane. Medicii luptă pentru viaţa copilului de 14 ani

Fiul primarului, de 14 ani, s-a ales cu mai multe traumatisme şi are comoţie cerebrală. Acesta a fost transportat noaptea trecută la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău, iar ofițerul de presă al instituţiei, Maxim Cazacu, spune că adolescentul e în comă, în stare gravă.

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliţie din Orhei, Elena Băetrău, ne-a declarat că șoferul care a provocat accidentul era singur în maşină. Acesta avea o concentrație de alcool în aerul expirat de 1,33 mg/l, de opt ori mai mult decât norma admisă. 

Dacă va fi găsit vinovat, făptașul riscă până la 12 ani de închisoare. În prezent, bărbatul este reținut pentru 72 de ore. 


Preluat de la: Publika.md