Accidentul cumplit de la Căușeni: Un copil a rămas orfan de mamă. Locuitorii orașului, îngroziți. Ce spun martorii (VIDEO)

O șoferiță de 22 de ani, din Căușeni, a murit, în urma unui accident grav, care s-a produs în noaptea de 1 ianuarie pe o stradă din orașul Căușeni. Victima, care era la volanul unei mașini, model Kia, a pierdut controlul asupra volanului, vehiculul a derapat de pe carosabil și s-a răsturnat.

Pentru a scoate femeia din fiarele automobiliului a fost nevoie de intervenția salvatorilor. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva victima, decât să constate decesul acesteia. 

Potrivit Studio-L Căușeni, tânăr avea un copil.

Sursa citată a reușit să discute cu unul din martorii accidentului, care locuiește în apropiere de locul producerii tragediei. Bărbatul povestește că a intrat în casă cu câteva minute înainte de producerea accidentului. La un moment dat a auzit un zgomot puternic în stradă, iar când a ieșit a văzut deja mașina răsturnată. Bărbatul mai spune că tânăra ar fi fost conștientă înainte de venirea echipajelor de intervenție. La venirea ambulanței aceasta nu mai respira deja.

Locuitorii orașului Căușeni spun că au rămas îngroziți de accidentul grav, produs chiar pe 1 ianuarie, unii dintre ei cunoșteau șoferița și cred că viteza ar fi fost de vină.

Potrivit poliției, tânăra de 22 de ani deținea permis de conducere, iar automobilul nu i-ar aparține, acesta era pe procură.

Oamenii legii au inițiat un dosar penal pe acest caz, iar una din versiunile anchetei ar fi viteza neadecvată condițiilor de drum.

Expertiza medico-legală urmează să stabilească dacă tânăra era sau nu în stare de ebrietate la volan.


Preluat de la: Publika.md