Accident cu un automobil furat. Individul care a ajuns cu mașina între un gard şi un stâlp de electricitate, reținut de polițiști (VIDEO)

Individul care acum două săptămâni a ajuns cu mașina între un gard şi un stâlp de electricitate pe strada Muncești din Capitală a fost identificat și reținut.

Acesta s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 26 de ani dintr-o localitate din raionul Ialoveni. El ar fi provocat accidentul cu o mașină furată.

Potrivit poliției, oamenii legii au fost alertați de către o femeie de 30 de ani din Sângera, comunicând că din ogradă i-a fost furat automobilul. Din spusele femeii automobilul era descuiat iar cheiele se aflau în automobil. Totodată femeia a mai comunicat că în timp ce se afla cu familia în casă a auzit cum este pornit motorul unității de transport, iar când au ieșit afară au văzut cum o persoană necunoscută fiind la volanul automobilului s-a deplasat într-o direcție necunoscută.

Prejudiciul cauzat părții vătămate a fost estimat la 25 000 lei.

Polițiști au depistat automobilul accidentat pe șoseaua Muncești din Capitală.

Suspectul a fost identificat, reținut și escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vina, comunicând că a furat automobilul pentru a se plimba iar ajungând pe șoseaua Muncești, a pierdut controlul volanului s-a tamponat în obstacol după care a fugit. Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni analogice.

Tânărul a fost reținut pentru 72 de ore și este cercetat penal. Dacă va fi găsit vinovat el riscă pedepsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.


Preluat de la: Publika.md