A montat o cameră în curte pentru a fotografia păsările care vin să se hrănească. Imagini spectaculoase

O germană stabilită în Michigan, SUA, de câțiva ani și-a descoperit o pasiune în fotografierea păsărilor sălbatice care îi vizitează curtea. Pentru a le atrage în fața obiectivului, femeia a pregătit un decor ingenios, scrie digi24.ro.

Ostdrossel, cum se prezintă tânăra (Răsărit, în germană), a pregătit în curtea din spatele casei instalații de hrănit păsări, pe care le alimentează din belșug cu semințe, pentru a atrage înaripatele. La fiecare astfel de instalație, Ostdrossel a montat câte o cameră foto cu senzori de mișcare sau cameră video.

„Las camera pornită toată ziua, iar seara o descarc și mă uit la toate cadrele să văd dacă a captat ceva deosebit, să postez online. Apoi editez puțin pozele și le încarc pe paginile mele”, a declarat Ostdrossel pentru Digi24.ro.

Ea face de câțiva ani acest lucru și a strâns mii de cadre cu tot felul de păsări care vin să se hrănească sau să facă o baie în mica fântână amenajată la ea în curte. Ba chiar a aconstatat că păsările nu sunt singurele atrase de oferta ei, ci mai vin la masă și veverițe.


Preluat de la: Publika.md