A apărut ultima filmare cu Maradona înainte de moarte (VIDEO)

Moartea lui Diego Maradona a luat prin surprindere pe toată lumea, iar după tristul eveniment s-a declanșat o controversă legată de averea lui, scrie digi24.ro.

Cu câteva zile înainte de a muri, Maradona a fost internat în clinica privată Olivos din Buenos Aires, pentru o operație de eliminare a unui hematom, un cheag de sânge de pe creier. Acum, la peste 2 luni după moartea lui, Cronica TV a publicat un videoclip care a fost înregistrat după ce a fost externat din spital, prelat de Marca, în care Maradona vorbește cu greutate și arată foarte slăbit.

Clipul a fost înregistrat în lui casa Maradona din cartierul San Andres de Tigre, în bucătărie, alături de Veronica Ojeda, partenera lui.

„Am primit o lovitură, dar totul este în regulă”, a spus Maradona într-un mesaj video adresat medicului său Leopoldo Luque. „Știi că nu-mi plac intimitățile, dar când sunt cu oameni buni ies din cochilia ma. Te sărut, Luque. Leopoldo Jacinto Luque”, mai spune Maradona vizibil afectat, dar într-o dispoziție bună.

Maradona a murit în luna noiembrie, la vârsta de 60 de ani, după un stop cardiac şi a fost îngropat pe 26 noiembrie într-un cimitir de lângă Buenos Aires.


Preluat de la: Publika.md