Goluri superbe, succes important. Juventus a dispus în deplasare de Genoa

Juventus Torino a câștigat cu 3-1 în stil de mare echipă meciul din deplasare cu Genoa-1893 contând pentru etapa a 29-a a campionatului italian de fotbal din Serie A. Juventinii au marcat cele trei goluri cu execuții fabuloase. După o primă repriză sterilă, încheiată cu scor alb de 0:0, „Bătrâna Doamnă” a deschis scorul în minutul 50 prin Paulo Dybala, care a finalizat superb o acțiune luată pe cont propriu.

Peste 6 minute a urmat o altă execuție superbă: portughezul Cristiano Ronaldo a înscris cu un șut splendid de la distanță.

Torinezii s-au întrecut în goluri magnifice, iar Douglas Costa l-a lăsat mască pe portarul formației genoveze Mattia Perin în minutul 73.

Echipa din provincia Liguria a reușit doar să reducă din handicap prin golul lui Andrea Pinamonti în minutul 76.

Juventus Torino conduce clasamentul Seriei A cu 4 puncte avans față de principala sa contracandidată la titlu Lazio Roma.

La rândul lor, „vulturii” au învins în deplasare cu 2-1 pe FC Torino. Andrea Belotti i-a dus pe gazde în avantaj deja în minutul 5, când a transformat un penalty.

Replica lazialilor a venit după pauză și a fost suficient de puternică încât să răstoarne scorul, exact ca în partida cu Fiorentina din etapa trecută.

Ciro Immobile a egalat în minutul 48 după o combinație rapidă, iar Marco Parolo a adus victoria grupării din Cetatea Eternă în minutul 72.


Preluat de la: Publika.md