Asociaţia Investitorilor din Români donează echipamente de protecţie pentru ANSA şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră

AIR a inițiat la 23 martie campania socială ”Protejăm Viața”. În cadrul acestei campanii, ne-am propus să adunăm donații pentru a achiziționa echipamente de protecție  împotriva COVID-19. Campania „Protejăm Viața!” este dedicată protejării angajaților de la punctele de trecere a frontierei din Republica Moldova, pentru instituții ca Serviciul Vamal, Poliția de Frontieră și ANSA.

Asociaţia Investitorilor din România donează echipamente de protecţie pentru ANSA şi Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră. Acţiunea are loc în cadrul campaniei sociale „Protejăn viaţa”, lansată la 23 martie curent. 

Potrivit unui comunicat de presă al Asociaţiei, pe parcursul zilei de azi, reprezentanţii Asociaţiei vor vizita sediile instituţiilor vizate pentru a dona echipamentele de protecție (măști de protecție de unică folosință, set costume de protecție de unică folosință, viziere).


Preluat de la: Publika.md