EMOȚII și îmbulzeală pe Aeroportul Internațional Chișinău: Sute de microbiști s-au adunat să-l întâmpine pe Cristiano Ronaldo (VIDEO)

Sute de fani s-au adunat în această seară la Aeroportul Internațional Chișinău, acolo unde au așteptat jucătorii de la Manchester United. 

Unii dintre ei au purtat ale celebrilor fotbaliști. Alții aveau pancarte cu mesaje de susținere pentru sportivii englezi.

Printre cei care au venit să-i întâmpine pe fotbaliști erau și copii. Aceștia, evident emoționați, au declarat că se simt încântați de ocazia de a întâlni vedetele de la Manchester. Unii au recunoscut că au venit în special ca să-l vadă pe Cristiano Ronaldo.

Cei mai mulți microbiști au declarat că deja sunt nerăbdători să urmărească meciul care urmează să-l dispute Manchester United cu Sheriff Tiraspol.

Manchester United a sosit pe Aeroportul Internațional Chişinău în seara zilei de miercuri, cu o cursă privată. Fotbaliștii au fost întâmpinați în zona VIP. Ulterior, cu două autocare, echipa a plecat la un hotel de lux din Capitală, acolo unde au fost cazați. 

Fotbaliștii englezi se pregătesc de meciul cu echipa Sheriff Tiraspol care va avea loc pe stadionul Zimbru din Capitală.

Partida dintre Sheriff şi Manchester United se va disputa joi seara şi va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la 19:45.

 


Preluat de la: Publika.md