Maia Sandu nu va merge la dezbaterile cu Igor Dodon: Cu un asemenea personaj nu mai avem ce discuta

Maia Sandu nu va merge la dezbaterile cu contracandidatul său Igor Dodon. Anunțul a fost făcut de candidatul PAS, în cadrul unei conferințe de presă, după ce săptămâna trecută Sandu spunea că va accepta din respect pentru oameni o dezbatere pe teren neutru.

„Am insistat să avem o dezbatere publică în fața oamenilor pe subiecte de interes național, probleme ecomomice, depășirea crizei sanitare, combaterea corupției și sărăciei. Însă de câte ori este chemat să aibă discuții serioase, Igor Dodon nu face altceva decât să mai arunce trei minciuni într-o propoziție. Când este întrebat ce a făcut în ultimii patru ani, el lansează falsuri. Cu asemenea personaj nu mai avem ce discuta. Să se bălăcească de unul singur în glodul în care a coborât. Singurele dezbateri pe care le mai poate avea sunt cele cu procurorii”, a declarat Maia Sandu.

PUBLIKA.MD amintește că Igor Dodon i-a propus Maiei Sandu să participe la două dezbateri electorale pentru cel de-al doilea tur de scrutin. Într-un comunicat emis de staff-ul de campanie al candidatului independent se menționa că Dodon vrea ca dezbaterile electorale să acopere o audiența cât mai largă și să respecte dreptul tuturor instituțiilor media de a le transmite. Ulterior, Maia Sandu a menționat că a acceptat să aibă doar o întâlnire cu Dodon, și o va face din respect pentru cetățeni. 


Preluat de la: Publika.md