Accident grav cu implicarea unui BMW. O femeie de 30 de ani, transportată la spital (FOTO)

Un accident grav s-a produs, aseară, în Capitală, iar o pasageră se zbate între viaţă şi moarte. Un şofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent cu mașina într-un pilon electric. Impactul a fost atât de puternic, încât pasagera acestuia, în vârstă de 40 de ani, a fost transportată în stare gravă la spital. Informaţia a fost confirmată pentru postul nostru de televiziune de către ofiţerul de presă al poliţiei Capitalei, Natalia Stati.  

Accidentul a avut loc ieri seară, în jurul orei 19:00 pe strada Columna din Chişinău. Automobilul la volanul căruia se afla un şofer în vârstă de 35 de ani, a pierdut controlul volanului şi a derapat de pe traseu, iar ulterior s-a tamponat puternic într-un pilon.

Impactul a fost atât de puternic, încât femeia a avut nevoie de descarcerare. La faţa locului s-a deplasat două echipage de salvatorii ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență şi au scos pasagera din fiarele maşinii. Ulterior aceasta a fost preluată de o echipă de medicii.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului de Medicină Urgentă, Dorina Arseni, femeia care se afla în calitate de pasageră se află în comă profundă, iar medicii luptă pentru viaţa acesteia.

Oamenii legii au iniţiat în acest caz un proces penal pentru a stabili toate circumstanţele în care s-a produs accidentul. 


Preluat de la: Publika.md