Cum va fi vremea, mâine, 23 august şi câte grade vor indica termometrele

Mâine, în țară cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca vor fi 27 de grade Celsius, iar la Bălți cu unul mai mult. 29 de grade se vor înregistra la Orhei, iar la Tiraspol 30. Cu un grad mai mult va fi la Leova. La Comrat și Cahul termometrele vor arăta 32 de grade Celsius.

Mâine, în Capitală cerul va fi variabil. Ziua se vor înregistra 30 de grade, iar noaptea 16. În următoarele zile se va încălzi până la 31 de grade ziua. Noaptea termometrele vor arăta între 13 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid şi Roma sunt prognozate 34 de grade, iar la Paris 23. La Londra va ploua, iar termometrele vor arata 21 de grade Celsius. La Berlin se aşteaptă 24 de grade, iar cerul va fi variabil.

27 de grade se aşteaptă la Viena şi Varşovia. Cu un grad mai mult va fi la Budapesta. La Belgrad maxima va fi de 32 de grade Celsius. La Praga se aşteaptă 25 de grade.

La Bucureşti vor fi 33 de grade. Cu trei grade mai puţin va fi la Ankara. La Kiev sunt prognozate 28 de grade Celsius.

La Moscova se va încălzi până la de 25 de grade, iar cerul va fi înnorat. În Capitala Greciei cerul v fi senin, iar maxima va fi 35 de grade Celsius.


Preluat de la: Publika.md