3 zodii care ar trebui să se controleze astăzi

O zi de armonie universală, al cărei sentiment principal va fi un sentiment de vitalitate – chiar și cei mai pesimiști oameni îl vor experimenta. Dar o astfel de viziune asupra lumii are un dezavantaj: lipsa de control asupra propriilor emoții poate pune o persoană într-o poziție, ca să spunem așa, jenantă.

Astăzi, 26 februarie, controlează-te pe tine însuți nevoie de reprezentanți ai tuturor semnelor zodiacale, dar trei dintre ei ar putea foarte bine să roșească pentru comportamentul lor.

Taur
Taurii, care s-au ținut mult timp în frâu, ignorând nu doar glumele riscante și aluziile transparente, ci și insultele deliberate, ar putea să o ia razna astăzi – la propriu. Desigur, nu pot ucide pe nimeni, dar vor spune ceva care i-ar putea costa o relație cu interlocutorul5kom.

Fecioară
Fecioara, în starea sa obișnuită, dă impresia unui fel de “Regina Zăpezii” – rece, care nu simte nicio emoție. Dar astăzi, după ce au consumat o anumită cantitate de băuturi alcoolice, reprezentanții semnului pot surprinde chiar și pe cei care îi cunosc bine – este de dorit să se abțină în continuare.

Săgetător
Săgetătorul – un semn exagerat de sincer, ei nu păstrează niciun secret în ceea ce privește momentele importante din viața lor. Astăzi – sub influența energiilor zilei – ei pot spune interlocutorilor lor despre ceea ce în alte momente și ei înșiși nu vor admite = – merită spus că mâine vor regreta.


Preluat de la: Timpul.md