Zvonuri. Voronin ar urma să fie candidatul pe care va miza cu adevărat Șor la alegerile din toamnă

 

Mai multe canale de telegram au scris în acest week-end că liderul PCRM, Vladimir Voronin, ar putea fi candidatul susținut indirect de Ilan Șor la alegerile prezidențiale din 1 noiembrie.

„Nimic nu mai este imposibil după apariția lui Valeriu Ostalep în rol de moderator la o emisiune de la postul Orhei TV, care aparține lui Șor. Eu aș spune că această nouă postură a lui Valeriu Ostalep este mai surprinzătoare chiar decât „comunistul” Voronin în rol de candidat al partidului hoțului-oligarh”, a scris Ilia Kiseleov pe canalul său de telegram „Дежурный по Молдове”.

El reamintește că în politica din Republica Moldova sunt posibile orice metamorfoze și plecări de la un partid la altul. „Iar uniunea dintre Voronin și Șor, în genere, este ceva obișnuit”, a scris Kiseleov.

Și alte canale de telegram influente, cum ar fi „Мамалыга и Токана”, au scris că Voronin va fi candidatul pe care va miza Ilan Șor. Coincidențele se țin lanț, scriu canalele de telegram, după ce o altă jurnalistă considerată apropiată de Șor a lansat recent un proiect media și primul invitat al său la emisiune a fost Vladimir Voronin.

https://www.ziarulnational.md
 


Preluat de la: Timpul.md