Una dintre consilierele apropiate ale lui Donald Trump a fost diagnosticată cu COVID

Hope Hicks, una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale președintelui Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus, informează ABC News, citează digi24.ro. Ea a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o cu Joe Biden la Cleveland, în Ohio.

Președintele Trump a anunțat joi seara că el și prima-doamnă, Melania Trump, intră în carantină și vor aștepta rezultatele testului pentru COVID. Anunțul a fost făcut după ce în prealabil președintele a acordat un interviu pentru Fox News.

Hicks a fost una dintre colaboratoarele apropiate ale lui Trump încă din campania electorală din 2016. Ea l-a urmat pe Donald Trump la Casa Albă și a ajuns director de comunicare. A plecat în martie 2018 la Fox Corporation, tot ca director de comunicare, dar s-a întors la Casa Albă în februarie anul acesta, pentru a deveni consilier. Șeful ei direct este Jared Kushner, ginerele președintelui, care are rang de consilier principal. 

Hicks a fost aleasă de Donald Trump ca secretară de presă, în ianuarie 2015, când își începea campania electorală. Tânăra avea atunci doar 26 de ani. La acel moment tânăra lucrase cu Ivanka Trump ca ofițer de presă la Trump Corporation. 


Preluat de la: Publika.md