Un tânăr din Capitală, reţinut de oamenii legii pentru comiterea mai multor furturi (VIDEO)

Un tânăr din Capitală a fost reţinut de oamenii legii pentru comiterea mai multor furturi.

Primul caz a avut loc pe data de 20 martie. Individul în vârstă de 23 ani a pătruns în subsolul unei case amplasate pe strada Prigoreni, prin deteriorarea geamului, de unde a sustras patru jante cu anvelope și două biciclete. Prejudiciul estimat de către proprietar constituie 45 mii lei.

În al doilea caz poliția a fost sesizată în data de 1 iunie de către proprietarul unui automobil, comunicând că din vehculul său i-au fost sustrase bunuri materiale. Ajunşi la faţa locului, oamenii legii au stabilit că individul a pătruns prin deteriorarea geamului de unde a sustras o geantă în care se afla un laptop. Astfel a cauzat un prejudiciu în sumă de 7.000 lei.

În cadrul acțiunilor procesual penale acesta și-a recunoscut vinovăția.

Potrivit poliţiştilor, tânărul nu este la prima abatere de la lege. Anterior acesta a fost judecat pentru infracțiuni similare.

Actualmente individul este cercetat penal pentru furt, infracțiune care conform legislației se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore, sau închisoare de până la 4 ani.


Preluat de la: Publika.md