Top cele mai bine plătite locuri de muncă vacante în Moldova

Cel mai plătit loc de muncă vacant declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă este pentru poziția de director de producție la compania elvețiană Danube Oil Company SRL, care își desfășoara activitatea în raionul Cahul, satul Giurgiulești. Locul de muncă este pentru o persoană cu experiență în domeniul exctracției uleiului de floarea soarelui și care cunoaște limba engleză la nivel avansat.
 
De asemenea, Compania Danube Oil Company SRL oferă 17 mii lei pentru cei 3 șefi de schimb responsabili de organizarea și desfășurarea activității de producere a uleiului.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcția vacantă de inginer tehnolog la SRL Johannes Group, care se ocupă cu producerea confecțiilor textile. Pentru acest inginer salariul variază între 10-20 mii lei, în funcție de abilități și cerințe. Locul de muncă este în orașul Telenești.
 
Alt loc de muncă bine plătit este pentru un șef de producție din Leova, care va fi angajat la compania Agrostoc SRL și va fi responsabil de dirijarea procesului de producere. Pentru persoană cu experiență și studii tehnice se oferă 17 mii lei.
 
16 mii lei vor fi oferiți celor 2 conducători auto (transport internațional) din Bălți care vor corespunde condițiilor de angajare, inclusiv permis de conducere cat. D și experiență de lucru.
 
15 mii lei vor fi sursă de venit pentru tehnologul principal al  companiei Kellers SRL, care activează în domeniul fabricării berii.
 
La mare căutare și în această lună sunt inginerii, tehnologii, apicultorii, asamblorii în domeniul construcțiilor, cărora li se oferă un salariu maxim de 15 mii lei.
 
Salarii de 8-10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici etc.


Preluat de la: Publika.md