Starurile din NBA solicită reluarea meciurilor: Vrem să jucăm

Şefii cluburilor ligii profesioniste nord-americane de baschet continuă eforturile pentru reluarea sezonului, oprit acum două luni din cauza pandemiei de coronavirus. Tot mai mulţi jucători îşi exprimă dorinţa de a reveni pe parchet.

„Sunt multe discuţii şi decizii dificile de luat, dar eu şi echipa mea credem că vom obţine ceea ce ne dorim. Evident, vrem să jucăm. Sigur, vrem să fie respectate toate măsurile de siguranţă, dar cel mai important este că ne lipseşte jocul”, a spus Chris Paul, jucător Oklahoma City Thunder .

„M-am obişnuit cu acel drum pe care îl făceam până la centrul de antrenament şi cu cele 4, 5, 6 ore pe care le petreceam în sala de sport. Toate astea ne-au fost luate. Este dificil. Acum înţeleg cât de importante sunt relaţiile cu ceilalţi jucători pe teren”, a menționat Stephen Curry, , jucător Golden State Warriors.

Unele cluburi din NBA, precum Orlando Magic, Cleveland Cavaliers sau Milwaukee Bucks, şi-au deschis deja centrele de pregătire pentru antrenamente individuale.

Meciurile din NBA au fost suspendate pe 12 martie. Echipele mai au de jucat între 15 şi 19 partide până la încheierea sezonului regulat.


Preluat de la: Publika.md