Starea de sănătate a victimelor accidentului grav de pe traseul Chișinău-Leușeni: O persoană se zbate între viață și moarte

Minorele implicate în accidentul grav produs aseară pe traseul Chișinău-Leușeni se află în continuare internate la spital, iar starea acestora rămâne a fi gravă, dar stabilă. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, Maxim Cazacu, pacienta de 11 ani are contuzie cerebrală și fractură de șold. Aceasta ar putea avea nevoie de o intervenție chirurgicală la șold. 

Totodată, micuța de doar trei ani a suferit o fractură de antebraț. 

Cât privește starea de sănătate a adulților, o persoană este internată în secția Terapie Intensivă în stare extrem de gravă, iar alte trei sunt internate în Secția Ortopedie cu diverse fracturi. Acestea sunt în stare de gravitate medie, dar stabilă. 

Amintim că ieri, pe traseul M-1, între localitățile Căpriana și Condrița din raionul Strășeni, a avut loc un accident rutier cu implicarea a două automobile de marca Mercedes. În urma impactului o persoană a decedat, iar alte șapte persoane, printre care doi minori, au fost transportați în stare gravă la spital cu diverse traumatisme.

Citește și: (VIDEO) Accident grav pe traseul M-1: O persoana a murit, iar alte 7 persoane au ajuns la spital


Preluat de la: Publika.md