S-au luat la bătaie cu polițiștii. Isprava unui cuplu, după ce șoferul a fost prins în stare de ebrietate la volan (VIDEO)

A fost somat să facă pe dreapta, iar fiind luat la întrebări de oamenii legii, a devenit agresiv și s-a luat la bătaie cu polițiștii. Este isprava unui șofer de 39 de ani din satul Seliștea Nouă, raionul Călărași. Acesta a fost  oprit, pentru că oamenii legii au avut suspiciunea că el conducea în stare de ebrietate. În mașină se afla și soția lui care s-a dat în spectacol, iar într-un final, un polițist s-a ales cu un deget de la mână rupt. Din imaginile video surprinse de la fața locului, se observă cum ambii sunt aghezmuiți de-a binelea.

Incidentul a avut loc duminică noaptea, în jurul orei 23:00, în localitatea Seliștea Nouă. Din imaginile video se vede cum șoferul a fost înlăturat de la volan, iar soția lui s-a arătat indignată și a început să țipe. Oamenii legii au încercat să o liniștească, ceea ce l-a deranjat mult mai tare pe șoferul agresiv. 

După câteva minute, spiritele s-au încins și mai mult, iar șoferul a început să bruscheze și să lovească polițiștii. 

Din imaginile video se aude și vocea unui copil. Deocamdată poliția nu ne-a confirmat dacă vreun minor ar fi fost martorul acestei scene. 

În scurt timp, polițiștii au reușit să urce în mașină bărbatul, însă, soția acestuia s-a pus în fața automobilului. Femeia a început să înjure și chiar să lovească polițiștii.

La fața locului a fost solicitată și o ambulanță. În urma examinării de către medici, s-a stabilit că  agresorul i-a rupt un deget de la mâna stângă unuia dintre polițiști. Potrivit oamenilor legii, șoferul agresiv i-a rupt maioul și l-a lovit cu pumnii peste față pe un alt polițist. Cuplul scandalagiu a fost dus la Inspectoratul de Poliție Călărași pentru audieri. Deocamdată, șoferului nu i-a fost luat permisul.

Pe marginea acestui incident a fost pornită o cauză penală pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Atât șoferul, cât și soția lui, riscă amenzi usturătoare. 

 


Preluat de la: Publika.md