Reacții ale membrilor PAS la protestul organizat de Partidul ȘOR

Președintele Comisie parlamentare pentru Economie, deputatul PAS Radu Marian, dar și Secretarul General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, Andrei Spînu, au apreciat eforturile depuse de forțele de ordine, dar și au calificat acțiunile de protest drept o nouă tentativă de destabilizare a situației în țară.

„Este admirabil efortul MAI, al poliției și a întregului sistemul al organelor de drept din ultimele zile și ultima perioadă. Aceștia au dejucat planurile membrilor grupărilor criminale, grupării Șor provocatorilor și agenților străini ruși să creeze haos și violență. Au filat provocatorii, i-au reținut la timp, pe alții i-au prins la frontieră cu acte false, au confiscat sume mari de bani. E un lucru operativ extrem de complicat, dar deocamdată îndeplinit cu brio. Le mulțumim angajaților acestor structuri că asigură liniștea și pacea în țară. Amenințările hibride nu s-au încheiat aici, grupările criminale susținute de Kremlin ar putea să mai încerce să facă prostii, dar putem să avem și mai multă încrede că organele sistemului afacerilor interne vor opri la timp. Aceștia au demonstrat că își fac treaba”, a scris Radu Marian într-o postare pe o rețea de socializare.

Cu o reacție similară a venit și Secretarul General al Aparatului Președintelui Republicii Moldova, Andrei Spînu, care califică protestele de astăzi din centrul Chișinăului drept o tentativă eșuată a Rusiei de a destabiliza situația în țara noastră.

 


Preluat de la: Publika.md