Naţionala de fotbal a Moldovei a debutat cu o remiză în noua ediție a Ligii Națiunilor

Naţionala de fotbal a Moldovei a debutat cu o remiză în noua ediție a Ligii Națiunilor. „Tricolorii” au terminat la egalitate meciul de la Parma cu reprezentativa statului Kosovo, scor 1-1.

Echipa antrenată de Engin Firat a fost cea care a deschis scorul pe Stadio Ennio Tardini. Atacantul Ion Nicolaescu a marcat în minutul 20 și astfel și-a trecut în cont primul său gol la echipa națională.

Kosovarii au dominat clar în repriza secundă și au reușit să egaleze în minutul 70 prin jucătorul lui FC Zurich, Benjamin Kololli.

ENGIN FIRAT, selecționer R. Moldova:„Aveam un jucător accidentat, am degajat balonul în afara terenului, iar Kosovo a jucat mingea care ne aparținea și a înscris pentru 1-1, poate nu la prima acțiune, ci la a doua, într-un moment când aveam 10 jucători în teren. Mă întreb ce este fair play-ul sau acest termen este acceptat de fiecare cum îi convine? „

Echipa națională a statului Kosovo a continuat asediul la poarta apărată de Alexei Koșelev și a ratat câteva ocazii uriașe de a înscrie golul victoriei.

După meci, Engin Firat i-a încurajat pe fotbaliști în vestiar.

În meciul de aseară cu reprezentativa kosovară au debutat doi fotbaliști. Este vorba despre Mihai Caimacov, care a fost titular, dar și Denis Marandici, care a intrat în teren în repriza secundă.

În celălalt meci al grupei a treia din Liga C, Slovenia a remizat pe teren propriu cu Grecia, scor 0-0.

Moldova va juca următoarea partidă din cadrul Ligii Națiunilor pe 6 septembrie cu Slovenia. Meciul va avea loc la Ljubljana cu începere de la ora 19:00 și va putea fi urmărit în direct pe Prime.


Preluat de la: Publika.md